Joren Dom tevreden met ontvangst op den Bosuil: "Fantastisch hoe ze mijn naam scandeerden"

16 april 2018 08:20

Joren Dom keerde met aartsvijand Beerschot Wilrijk terug naar zijn ex-club, Antwerp. Hij werd er ondanks de gevoelige transfer met open armen ontvangen.

Er was maar één spandoek met 'Dom Judas' te zien. Voor het overige werd hij ook niet op de korrel genomen. "Ik hoopte daar ook op. Het was fantastisch. Ik kreeg echt kippenvel toen ze mijn naam begonnen scanderen."

Hairemans zei dat ik moest stoppen met schieten, Ik zei dat de volgende erin ging -Joren Dom

"Zo'n sfeer zorgt ervoor dat elke voetballer wil presteren, of het nu voor of tegen je is. Ik heb proberen genieten van deze wedstrijd en dat heb ik ook echt gedaan. Ook het weerzien met de voormalige ploegmaats was speciaal." Met een jongen als Hairemans heeft hij nog vaak contact. "Hij zei me dat ik moest stoppen met schieten, ik zei hem dat de volgende erin zou gaan."

Dat lukte niet, al was Dom in de eerste helft de gevaarlijkste man namens Beerschot Wilrijk. "Ik kon drie keer naar doel schieten, een keer te zacht, een keer naast en dan nog een goeie redding van Bolat. Het waren de momenten waar het moesten van hebben, veel uitgespeelde kansen waren er niet."

Antwerp \\ KFCO Beerschot-Wilrijk
 
 
 
Reacties.