Speler van Club Brugge krijgt de wind vol van voren: "Moet je daarvoor dan zo oud geworden zijn, vraag ik me toch af"


Foto: © photonews 16 april 2018 14:40

Bittere ontgoocheling bij Club Brugge gisteravond en dat heus niet alleen te maken met de nederlaag, maar ook met het afgekeurde (buitenspel)doelpunt van Abdoulay Diaby. En daar had Lior Refaelov na afloop wel wat over te zeggen, tot ergernis van Peter Vandenbempt.

De exacte woorden van de 31-jarige aanvallende middenvelder/flankaanvaller uit Israël kon u HIER al lezen en die vallen dus niet in goede aarde bij de bekendste voetbalman van de radio. 

"In de 3 wedstrijden van afgelopen weekend was er discussie over de VAR. Lior Refaelov ziet er blijkbaar ook een complot in, zowaar in het voordeel van Anderlecht en tegen Club Brugge, om de spanning erin te houden. Moet je daarvoor dan zo oud geworden zijn, vraag ik me toch af."

Valsspelers

Vandenbempt ergert zich trouwens aan nog iets: "Wat ik erg vind, is de opmars van de duikers in de zestien, die dan ook nog een keertje beloond worden. Spelers die contact zoeken, die zelf tegen een tegenstander aanlopen of springen en dan gaan liggen. En dus met succes want het was 2 keer penalty, eentje voor Charleroi en eentje voor Standard", klinkt het verontwaardigd.

"Ik denk dat de VAR die beslissingen telkens heeft bevestigd, dus het zal volgens de regels ook wel juist zijn, maar ik vind het wel een kwalijke evolutie. Valsspelers die beloond worden, dat kan echt toch niet de bedoeling zijn?"

Anderlecht \\ Club Brugge
 
 
 
Reacties.