Defour, zondag in Anderlecht, blikt vooruit op de Clasico: "Ik supporter voor Anderlecht"


Foto: © photonews 16 april 2018 06:45

Opgemerkte gast in het Astridpark zondag: Steven Defour. De middenvelder kwam zijn ex-ploegmaats aanmoedigen en blikte ook al vooruit op de Clasico van woensdag: "Voor wie ik supporter? Voor Anderlecht, ik heb hier nog veel vrienden."

Defour, met dochtertje Ariana op de arm, maakte graag even tijd. "Ik denk wel dat de overwinning tegen Brugge Anderlecht een mentale boost gaat geven. En wat ze ook zeggen, Brugge zal wel nerveus worden! En ik vond het een verdiende zege. Brugge had één grote kans, maar daarna domineerde Anderlecht."

Woensdag staat de wedstrijd tegen zijn andere ex-ploeg, Standard, op het programma. "Voor wie ik supporter. (twijfelt) Tja, moeilijke vraag, maar het is toch voor Anderlecht. Ik heb hier nog heel veel vrienden."

Preud'homme naar Standard? Hij zou er sowieso goed werk doen

"Standard is een heel onvoorspelbare ploeg. De ene week kunnen ze heel goed zijn, de andere slecht. Ze zijn al van heel ver teruggekomen. De wedstrijd wordt moeilijk, want Standard is altijd gemotiveerd tegen Anderlecht."

Misschien staat zijn voormalige coach, Michel Preud'homme, er volgend seizoen wel aan het roer. "Het is een heel goeie trainer. Hij heeft al heel veel bewezen. Ik ben zeker dat hij er sowieso goed werk zou doen."

Premier League \\ Anderlecht \\ Club Brugge \\ Standard
 
 
 
Reacties.