Ondanks interesse in concurrent gaat Anderlecht er alles aan doen om deze sterkhouder te houden


Foto: © photonews 17 april 2018 11:42

Wie staat er volgend seizoen onder de lat bij Anderlecht? Het is op dit moment ook nog een vraag voor Luc Devroe, maar hij weet wel wat hij wil, na overleg met Hein Vanhaezebrouck. Matz Sels is de prioriteit.

Er is inderdaad interesse voor Hendrik Van Crombrugge van Eupen, maar de bedoeling is dat een nieuwe keeper de concurrentie aangaat met Matz Sels. Devroe en Coucke willen er alles aan doen om de van Newcastle gehuurde doelman te behouden voor volgend seizoen.

Liefst definitief, maar ook een nieuwe huur wordt bekeken. Het zou immers een dure operatie worden om zowel Sels als Van Crombrugge te kopen. Maar Sels is op dit moment de prioriteit. De doelman zat begin dit seizoen nog in een rotatiesysteem met Frank Boeckx, maar is nu de onbetwiste nummer 1.

Het worden nog moeilijke onderhandelingen, maar Sels is een prioriteit voor Anderlecht

Bij Anderlecht maakt men zich grote zorgen om de rugproblemen van Boeckx, die nog steeds niet pijnvrij kan trainen. Sels heeft zich opgeworpen als betrouwbaar sluitstuk. Dat het nog moeilijke onderhandelingen gaan worden met Newcastle mag duidelijk zijn. 

De Engelsen betaalden Gent zo'n vijf miljoen en willen daar een groot deel van recupereren. Sels zelf is genegen te blijven, want hij voelt zich goed bij de club en vanuit de Premier League is er weinig interesse. Devroe wil er binnenkort duchtig werk van maken.

Anderlecht \\ Standard
 
 
 
Reacties.