Mourinho lijkt paleisrevolutie te gaan doorvoeren bij United na debacle van zondag: "Moet ik hen op hun mooi gezicht, salaris of prijs selecteren soms?"


Foto: © photonews 17 april 2018 11:25

Zaterdag speelt Manchester United de halve finales van de FA Cup tegen Tottenham, de laatste prijs waar beide ploegen voor in aanmerking komen. Bij United lijkt het echter een heel andere ploeg te worden dan afgelopen zondag. Toen werd verloren tegen West Brom, de laatste in de stand.

Mourinho was absoluut 'not amused' met de prestatie van zijn team en daar gaan een paar grote namen de consequenties van dragen. Paul Pogba, Alexis Sanchez, Juan Mata en Ander Herrera lijken allemaal hun basisplaats kwijt te zijn. 

Hun prestaties waren onvoldoende en Mourinho lijkt zijn gedacht al te hebben opgemaakt om hen niet te laten spelen tegen de Spurs. Tegen Bournemouth krijgen nu al andere jongens hun kans "Ik ga niet roteren, dat is het verkeerde woord. Wie me woensdagavond overtuigt, speelt zaterdag in de halve finales."

De vier bovengenoemde jongens waren bijzonder zwak tegen West Brom. "Wat zijn de criteria voor een trainer om zijn team te kiezen? Ik ken er maar één: de manier waarop ze spelen. Of wil je dat ik aan de kost, hun salaris, hun mooi gezicht... denk? De enige manier is presteren."

Premier League \\ Manchester United \\ Bournemouth
 
 
 
Reacties.