'Anderlecht en Genk kunnen zich maar beter reppen voor jonge Belg die ze absoluut willen want er is serieuze buitenlandse concurrentie'

18 april 2018 09:32

Een jonge Belg met veel potentieel, zowat al Belgische topclubs watertanden als ze een speler zien met dat profiel. Elias Cobbaut past perfect in dat plaatje en staat dan ook op de verlanglijst van de G5, maar die krijgen fikse concurrentie uit het buitenland.

De 20-jarige linksback van KV Mechelen maakte dit seizoen indruk en dus is het niet onlogisch dat Anderlecht, Club Brugge, Standard, AA Gent en KRC Genk hem in het vizier hebben. Vooral paars-wit en Genk zouden bijzonder gecharmeerd zijn door Cobbaut (u leest er HIER meer over). 

Alleen zal het nog niet zo simpel worden om de speler van het gedegradeerde 'Malinwa' in te lijven want volgens HLN hebben ook twee Italiaanse teams hun zinnen gezet op de offensief ingestelde linksachter.

En dat zou de vraagprijs - initieel bedraagt die circa 2,5 miljoen euro - weleens de hoogte kunnen injagen. Eén van de twee ploegen uit de Serie A, volgens Het Nieuwsblad zou het gaan om Genoa, zou zelfs al een concreet bod hebben ingediend. 


 

Glenn Bogaert

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ KRC Genk \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.