Na persbabbel van Ivan Leko had voorzitter Bart Verhaeghe nog een nieuwtje in petto voor de verzamelde pers

18 april 2018 19:52

Het gebeurt ook niet elke week dat Bart Verhaeghe opduikt na afloop van de persconferentie van Club Brugge. De voorzitter van blauw-zwart had dan ook een goeie reden om zijn opwachting te maken. Hij schotelde de verzamelde pers een nieuwtje heet van de naald voor.

Sterke man Bart Verhaeghe kondigde fier aan dat Club Brugge ook volgend seizoen zal kunnen rekenen op shirtsponsor Daikin. De marktleider inzake klimaatregeling is al sinds 2013 oftewel vijf jaar een commerciële partner van de West-Vlaamse club en zal volgend seizoen voor het vierde opeenvolgende jaar op de borst van de spelers te bewonderen zijn. 

Met 1400 werknemers in Oostende is de bekende multinational, met Europese hoofdzetel in België, niet enkel een internationale speler, maar ook een belangrijke werkgever in de regio West-Vlaanderen. Roderik Desiere, Managing Director van Daikin Belux ontving deze namiddag dan ook - symbolisch - een Clubshirt met het rugnummer 2019 uit handen van een glunderende voorzitter Bart Verhaeghe.

Glenn Bogaert

Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.