? Rode Duivel met een droommentaliteit: "Ze moeten mij niet op de bank zetten want ik speel gewoon te graag voor nationale ploeg"

18 april 2018 07:16

Met 103 selecties en 99 caps staat Jan Vertonghen op eenzame hoogte in de recordboeken van de Rode Duivels. De 30-jarige centrale verdediger geniet trouwens nog altijd met volle teugen van de interlandbreaks.

Dat liet Vertonghen optekenen in een voorsmaakje van Hoogvliegers, het programma van Geert De Vlieger op Play Sports. "Ja, het is eigenlijk echt waar dat ik na al die jaren nog met evenveel plezier naar de nationale ploeg kom. Ik ben echter supergraag bij de Rode Duivels", klinkt het enthousiast.

"Weet je, bij de club heb je soms echt een zwaar seizoen. Dat breekt altijd lekker en ik zit er supergraag met die jongens. Je ziet gasten die je lange tijd niet gezien hebt en met wie je bij de jeugd hebt gespeeld en die je gewoon ook graag buiten het voetbal ziet", aldus Vertonghen. 

"En die kaarten nog, dus dat is ook nog wel eens goed want dat kennen ze hier ook niet. Ik ben daar heel graag, op het veld ook. Ik ben blij dat je het zegt want dat is ook echt zo. Ik heb dat gevoel nog altijd. Ze moeten mij niet op de bank zetten want ik speel gewoon te graag voor de nationale ploeg."

Glenn Bogaert

Tottenham \\ België
 
 
Reacties.