Gewezen Anderlechtcoach in polepositie om De Roeck op te volgen bij STVV

18 april 2018 11:19

STVV en Jonas De Roeck zullen na dit seizoen uit elkaar gaan. En dus zijn ze bij de Kanaries op zoek naar een nieuwe oefenmeester. Een ex-coach van Anderlecht ligt alvast in polepositie.

Zoals we dinsdag al schreven gaat STVV niet door met Jonas De Roeck volgend seizoen. De Truienaars willen een meer ervaren trainer aan het roer. Besnik Hasi, ex-trainer van Anderlecht en Olympiakos, is dé topkandidaat.

Besnik Hasi

Na zijn ontslag bij de Griekse topclub zit Hasi zonder club. Hij wacht op een nieuwe kans in België omdat zijn gezin liefst hier blijft. STVV wil hem nu die kans geven. De 46-jarige Kosovaar moet STVV volgend seizoen naar play-off 1 leiden en zou daarvoor een competitieve ploeg krijgen.

De Japanse eigenaars hebben van hem de topprioriteit gemaakt, maar hebben ook nog andere namen op hun lijstje staan. Voor Jonas De Roeck lijkt het doek gevallen te zijn. Als T2 gaan ze hem waarschijnlijk ook niet houden, want Hasi brengt liefst zijn eigen assistenten, Geert Emmerechts en Bart Meert, met zich mee. 

Johan Walckiers

Anderlecht \\ STVV
 
 
Reacties.