"Zeg, staat Ruud Vormer niet wat zwaar?" en "Hij moet niet zo veel praten voor televisie, hij is te veel bezig met uit te leggen waarom het niet draait"

18 april 2018 10:51

Daar is die vloek van de Gouden Schoen dan toch weer. Sinds zijn prachtige individuele bekroning presteert Ruud Vormer een stuk minder opvallend. Dat ziet ook zijn landgenoot Arie Haan, die afgelopen zondag een aandachtige toeschouwer was in het Astridpark.

De Nederlandse ex-speler en ex-trainer van Anderlecht heeft in Het Laatste Nieuws dan ook iets te zeggen over de 29-jarige kapitein van Club Brugge: "Staat die niet wat zwaar? Het komt in ieder geval toch zo over. Het neemt niet weg dat ik Ruud hoog heb zitten, ik vond het destijds bijvoorbeeld vreemd dat Feyenoord hem liet gaan. Tegen Anderlecht was hij echter matig. Het is niet omdat hij de Gouden Schoen gewonnen heeft, dat hij het daarbij moet laten hé", aldus Haan. 

"Als je in een dip zit, moet je niet proberen van het te forceren, maar het net simpel houden. Maar ik heb Ruud daar ballen zien geven... Hij moet niet zo veel praten voor televisie. Hij is te veel bezig met uit te leggen waarom het niet draait. Ach, het komt wel goed met Club. Gezien hun programma en hun fysieke sterkte denk ik nog steeds dat ze straks kampioen worden, de rest speelt voor de ereplaatsen."

Glenn Bogaert

Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.