Hasi over het ontslag van Herman Van Holsbeeck: "Ik zag meer dan 100 makelaars op de club passeren"

21 april 2018 08:14

Besnik Hasi wordt gelinkt aan zowel STVV als Waasland-Beveren om volgend seizoen aan het roer te staan. De ex-coach van Anderlecht heeft een eigen mening. Ook over het ontslag van Herman Van Holsbeeck.

Hasi vindt het ook niet zo mooi wat er met zijn voormalige manager gebeurd is. "Zijn ontslag knaagt aan Herman. Terecht. Je kunt voor of tegen Van Holsbeeck zijn, maar je kunt niet om zijn palmares heen. Daarom vind ik dat Van Holsbeeck op zijn minst een eerbetoon had moeten krijgen. Roger Vanden Stock had iets meer voor hem moeten opkomen, want Coucke heeft geen connectie met Van Holsbeeck, hé", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Zijn vriendschap met Bayat - waarmee hij heel veel zaken deed - wordt hem nu in het gezicht gewreven. "Wat wordt Herman trouwens verweten? Dat hij te veel met Bayat werkte? Soms zag ik meer dan 100 makelaars passeren op Anderlecht. Oké, Mogi deed veel, maar hij verkocht ook spelers en hielp zo het budget in evenwicht houden. Bovendien kon je Van Holsbeeck geen gebrek aan ijver verwijten. Hij was van 9 tot 19 uur op de club. Ze hadden hem gepast moeten uitzwaaien na het seizoen."

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.