'Er was al een diner in Londen: deze coach ligt in polepositie om Wenger op te volgen - volgt ooit superster naar Arsenal?'

21 april 2018 16:44

Het verhaal van Arsène Wenger is geschreven bij Arsenal, zoveel lijkt ondertussen duidelijk. En dus wordt er al druk gespeculeerd over wie hem zou kunnen opvolgen. Een toptrainer lijkt in polepositie te liggen én dat zou ook een topspeler kunnen overtuigen om naar de Premier League te komen.

Luis Enrique ligt volgens Daily Mail in polepositie om de job van Arsène Wenger over te nemen. De gewezen coach van Barcelona, Celta Vigo en AS Roma is vrij sinds afgelopen zomer en kan dus zomaar naar Arsenal komen.

Messi?

Volgens de krant zou het ook de deur op een kier zetten voor Lionel Messi om naar The Gunners te komen, als hij ooit zou besluiten om de Catalaanse club van zijn hart nog te verlaten. Of de Argentijn ooit nog een transfer gaat maken? Dat is een andere vraag. De transfersom zal sowieso ook niet min zijn. 

De overstap van Luis Enrique naar Arsenal? Dat lijkt alvast waarschijnlijker. Sportief manager Raul Sanllehi zou al gedineerd hebben met de Spanjaard in Londen.

Barcelona \\ Sevilla
 
 
 
Reacties.