Eerste thuiszege voor OHL in play-off 2?


Foto: © photonews 21 april 2018 11:00

Oud-Heverlee Leuven ontvangt om 18.00 uur Moeskroen aan den Dreef. OHL kon in play-off 2 thuis nog niet winnen en wil daar graag verandering in brengen. 'Les Hurlus' moeten winnen om nog een waterkansje op groepswinst te maken.

Toegegeven, groepswinst lijkt nu al ver weg voor Moeskroen. Zulte Waregem won vrijdagavond de derby tegen Kortrijk en puurde nu al 13 punten uit 5 matchen. Bovendien doet het dat swingend en met veel doelpunten. Maar toch, Moeskroen kan bij winst aan den Dreef op 3 punten komen van Essevee

Moeskroen begon met een 6 op 6 aan play-off 2, maar daarna sputterde de motor. Het kreeg een 5-1 pandoering van Zulte Waregem, dinsdag kwam het thuis niet verder dan een draw (1-1) tegen hekkensluiter Waasland-Beveren. 

Penaltyfases

Voor OHL was het een woelige week. De Leuvenaars dienden na het bezoekje bij Kortrijk klacht in bij de scheidsrechtersbond. OHL voelt zich benadeeld, zeker na de twee twijfelachtige strafschopfases in Kortrijk, waardoor het met 2-1 verloor. 

OHL is ongetwijfeld uit op revanche. Het kon in de tot dusver enige thuismatch (tegen Lierse) in play-off 2 niet winnen en sprokkelde 4 punten uit 4 matchen. Met David Hubert en Simon Diedhiou zijn er alvast twee OHL'ers die hun ex-ploeg in de ogen kijken. Beide spelers kwamen vorig seizoen nog uit voor Moeskroen. 

OH Leuven \\ Moeskroen
 
 
 
Reacties.