Welke oplossingen vindt Vanhaezebrouck en maakt Genk zijn kansen straks wel af?


Foto: © photonews 21 april 2018 11:00

De druk staat op de ketel vanavond in de Luminus Arena. Anderlecht wil absoluut die tweede plaats behouden, maar Vanhaezebrouck wordt met heel wat kopzorgen geconfronteerd. Racing Genk wil hogerop klimmen.

Om de nog een héél klein beetje spanning in de titelstrijd te houden, moet Anderlecht straks de volle buit pakken in Limburg. Probleem is echter dat de lappenmand opnieuw goed gevuld is. 

Teodorczyk kampt met een sinusontsteking en is twijfelachtig. Ook achter de namen Kums en Markovic staan nog vraagtekens. Najar is hersteld, maar of hij klaar is voor een basisstek is ook nog twijfelachtig. Heel wat zorgen voor Vanhaezebrouck dus.

Racing Genk voetbalde best aardig in de play-offs, maar werd daar niet altijd voor beloond. Een gebrek aan efficiëntie voor doel zorgt voor een te magere 4 op 12 en dus moeten de Limburgers vol aan de bak voor een Europees ticket.

Philippe Clement haalde voor de camera van KRC Genk TV de andere aanpak van Vanhaezebrouck aan. "Vroeger had Gent onder Vanhaezebrouck altijd meer de bal, nu in de play-offs heeft de tegenstander altijd meer de bal dan Anderlecht, buiten die eerste match. Dat is een andere tendens."

Anderlecht \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.