Transfer naar KV Mechelen? OHL-speler Nikola Storm reageert op transfergeruchten

22 april 2018 12:21

Momenteel is hij nog aan de slag bij Oud-Heverlee Leuven, maar aanvaller Nikola Storm wordt in verband gebracht met een transfer naar KV Mechelen. Zelf kan de huurling van Club Brugge weinig lossen over zijn toekomst.

KV Mechelen zou azen op de vleugelaanvaller van OHL, maar van een overstap is op dit ogenblik nog geen sprake. "Mijn focus ligt op dit moment volledig hier", reageert Storm. "Wat er de komende weken gebeurt, dat zien we nog wel."

"De kans bestaat dat ik bij OHL blijf"

Ook Club Brugge, waar Storm nog onder contract ligt, heeft inspraak bij een mogelijke overstap. "Ik lig nog steeds bij hen onder contract, dus Club heeft inspraak in mijn beslissing. Het is wat afwachten voor mij wat de verwachtingen zijn. Het hangt natuurlijk ook af van de clubs die zich aanbieden. Maar zelf weet ik nog niet waar ik volgend jaar ga spelen."

"Of ik vaak contact heb met Club? Ik hoor de mensen van Club veel. Voor mij is het gewoon bekijken wat er gaat gebeuren. Maar de kans bestaat dat ik bij OHL blijf. Alles ligt nog open", besluit Storm.

Bart Ver Elst

Jupiler Pro League \\ OH Leuven \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.