Opportuniteit voor JPL-clubs? Belgische middenvelder (ex-Beerschot en PSV) denkt aan mogelijk vertrek bij zijn Nederlandse club


Foto: © photonews 22 april 2018 20:33

In de zoektocht naar voetbalbelgen is er nu mogelijks een opportuniteit voorhanden voor enkele clubs uit de Jupiler Pro League. In Nederland speelt er namelijk een Belg die wel eens toe zou kunnen zijn aan een nieuwe uitdaging.

Stijn Wuytens vertegenwoordigt sinds januari 2016 de kleuren van AZ Alkmaar. De club van coach John van den Brom (ex-RSCA) bekleedt momenteel de derde stek in de Eredivisie en speelt bovendien de bekerfinale tegen Feyenoord. 

Nadenken over toekomst

Voor Wuytens wordt het mogelijk het laatste kunststukje van de 28-jarige Belg bij de club uit Alkmaar. De middenvelder denkt na over zijn toekomst: "Na het seizoen ga ik alles op een rijtje zetten, zegt hij aan Het Belang van Limburg.

"Bij AZ weten ze wat ze aan mij hebben. We zullen zien of er tijdens de zomer een contractverlenging uit de bus komt. Al ben ik op een leeftijd gekomen dat privézaken ook zwaarder beginnen door te wegen."

Terugkeer naar eigen land?

Daarmee lijkt de Limburger te hinten naar een terugkeer naar België. Wuytens was in eigen land al actief voor Beerschot AC. In Nederland kwam hij uit voor Willem II, De Graafschap en PSV.

Feyenoord \\ AZ Alkmaar
 
 
 
Reacties.