Iedereen bij Union kijkt uit naar terugkeer naar heimat: "Zitten daar dichter bij de fans dan in het Koning Boudewijnstadion"

23 april 2018 08:42

Union speelde zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen én mogelijk ook zijn laatste thuiswedstrijd in het Koning Boudewijnstadion. Want het mythische Dudenpark opent normaal gezien zijn deuren volgend seizoen opnieuw. En daar kijken de spelers enorm naar uit.

Het Dudenpark (officieel Joseph Marienstadion) is nog niet helemaal in orde, maar als de werken op tijd afraken, dan keert Union volgend seizoen in 1B terug naar de heimat. En daar kijken de spelers naar uit.

Dichter bij de fans

"Ik zit er op te wachten, want hier (lees: in het Koning Boudewijnstadion) zitten we veel te ver van onze fans. Ik denk dat er volgend jaar nog veel meer ambiance zal zijn", kijkt Kenneth Houdret al uit naar volgend seizoen.

"Iedereen zegt er goede dingen over, dus ik kijk er enorm naar uit om het stadion te ontdekken", vulde Thibaut Peyre aan. 

Marc Grosjean kijkt er ook naar uit om opnieuw in het Marienstadion te gaan spelen, al beleefde hij mooie tijden in het Koning Boudewijnstadion ook: "De kwalificatie voor play-off 2 tegen Tubeke vorig seizoen was mooi, de match tegen Standard was ook zo'n leuke dag."

"Maar met de energie van onze supporters moet het volgend seizoen opnieuw beter gaan. Ik ben er zeker van dat we niet zoveel punten hebben gehaald in het Koning Boudewijnstadion die we in het Dudenpark hadden kunnen pakken."

Hermès Van Damme

Union SG
 
 
Reacties.