Moet Sels vrezen voor WK-selectie na nieuwe blunder? "Slechte timing" en "Hij is geen keeper van acht jaar"

23 april 2018 19:15

Matz Sels ging in de fout op Standard ... en maakte enkele dagen later dezelfde fout op Genk. Voor Geert De Vlieger een erg pijnlijke fout. Komt zijn WK-selectie nu op de helling? Het zou zomaar kunnen.

"Het verraste me dat hij bijna de exact zelfde fout maakte als op Standard. Opnieuw met de voeten naar een voorzet die hij met de handen moet pareren ... en opnieuw wordt eruit gescoord. Hij had nu zelfs nog meer tijd en ruimte om te duiken naar de bal dan in Luik", aldus De Vlieger in Het Nieuwsblad.

Stressbestendig

Mogelijk komt de WK-selectie voor Sels op de helling: "Vervelend om dit soort fouten net nu t emaken. Koen Casteels en Sels zitten ongetwijfeld dicht bij elkaar volgens Martinez, dan kan dit meespelen in de beslissing."

Toch kan de doelman van Anderlecht zich volgens De Vlieger zeker nog herpakken: "Nu moet hij zich erover zetten, hij is geen keeper van acht jaar die lang in de put moet blijven zitten. Het blijft een goede keeper en in de Champions League bij Gent bewees hij dat hij stressbestendig is."

Aernout Van Lindt

Anderlecht
 
 
Reacties.