Sarcastische Vandenbempt geeft Marc Coucke lik op stuk: "Veronderstel dat dat dan toch de schuld van Vanderhaeghe en Custovic moet geweest zijn..."

23 april 2018 14:00

De tweet die Marc Coucke verstuurde na de nederlaag van Anderlecht in Genk heeft al voor heel wat ophef gezorgd. De voorzitter van paars-wit deelde een niet mis te verstaan prikje uit aan Herman Van Holsbeeck. Peter Vandenbempt dient de nieuwe sterke man van RSCA evenwel fijntjes van repliek.

"Dit is wat wel al vreesden op 31 januari om middernacht...", aldus Coucke afgelopen zaterdag na die 2-1 in Genk. Een handig manoeuvre van de voorzitter om de (sportieve) verantwoordelijkheid in de schoenen van het oude bewind te schuiven.

"Het illustreert dat Coucke en Van Holsbeeck lijnrecht tegenover elkaar staan met getrokken messen en dat er straks een juridisch gevecht aankomt met veel geld als inzet", aldus Peter Vandenbempt in zijn wekelijkse analyse voor Radio 1. 

Schuld van de trainers

De voetbalman van de radio wijst er wel op dat Coucke, samen met Luc Devroe, wél verantwoordelijk was voor de transfers van KV Oostende: "Ze hebben toch fors wat geld uitgegeven om PO1 te halen en als ik mij niet vergis, hebben ze vrij lang aan de staart gebengeld, zijn ze elfde geworden en staan ze nu weer onderaan in PO2. Ze hebben zelfs nog niet gewonnen. Ik veronderstel dat dat dan toch de schuld moet geweest zijn van Vanderhaeghe en Custovic", aldus een sarcastische Vandenbempt.

Glenn Bogaert

Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.