Zonder te spelen zijn beloften van Anderlecht al kampioen (en daar horen felicitaties van trotse Coucke bij)

23 april 2018 22:58

Kampioen worden zonder zelf te moeten spelen, dat is de U21 van Anderlecht vanavond overkomen. De talentvolle ploeg van Emilio Ferrera mag de titel al vieren door de 3-0 nederlaag van rivaal Club Brugge op het veld van KRC Genk.

De titelmatch van de beloften stond gepland voor morgenavond om 19u30 op Neerpede, maar die wedstrijd is na vanavond dus eigenlijk overbodig. Door de behoorlijk zware nederlaag van blauw-zwart mogen de paars-witte youngsters nu al de champagne laten knallen en vloeien. 

Het thuisduel tegen de U21 van Sporting Lokeren wordt zo een verplicht nummertje, noem het gerust een galaduel. Op de website van Anderlecht alvast de nodige praktische informatie voor de fans die de beloftenpot willen bijwonen. 

"Alle paars-witte supporters kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Dit duel zal plaatsvinden op terrein 5 van het oefencomplex in Neerpede (Neerpedestraat 569, 1070 Anderlecht), de aftrap wordt gegeven om 19.30 uur", luidt de uitnodiging. De felicitaties van een fiere voorzitter Marc Coucke lieten niet lang op zich wachten. 

Glenn Bogaert

Anderlecht
 
 
Reacties.