Antwerp-fans zakten ook op maandagavond massaal naar de Bosuil af: "Als je naar de beste ploeg van het land kan komen kijken"

24 april 2018 14:32

Door de 10 Miles van zondag gaf Antwerp Sporting Lokeren uitzonderlijk op maandagavond partij. Ondanks de ongebruikelijke speeldatum zakten opnieuw meer dan 10.000 supporters naar de Bosuil af. Maar wat vonden zij nu van voetbal op maandag? We polsten bij enkele trouwe fans.

"Het was iets gemoedelijker dan op een zaterdag of een zondag, dat merkte je wel aan de sfeer", aldus Maarten uit Antwerpen. "Voor een match tegen Lokeren vond ik dat wel oké, maar tegen Beerschot Wilrijk liever niet." (lacht)

"Voor een match tegen Lokeren vond ik dit wel oké, maar tegen Beerschot Wilrijk liever niet

"Als je de dag nadien om 7 uur moet werken, is een 20u30 match niet ideaal", aldus Vera en Ronny uit Zwijndrecht. "Met de file waren we bovendien een uur onderweg. Ook vrijdagavond is met het drukke verkeer rond Antwerpen geen goed moment."

"Voor één keer mocht dit wel", sloot Tom uit Schoten af. "We waren erop voorbereid door de politiemacht die werd ingezet op de 10 Miles. Maar het voetbal op de Bosuil leeft enorm, ook op maandag. Als je naar de beste ploeg van het land kan komen kijken..." (knipoog)

Diederik Geypen

Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.