"Toen iemand mij vertelde dat Roma met 3-0 had gewonnen van Barcelona dacht ik: onmogelijk"

24 april 2018 13:20

Bij Liverpool zullen ze niet bepaald geklaagd hebben toen ze de loting voor de halve finales van de Champions League volgden. AS Roma is op papier immers de makkelijkste opponent die 'The Reds' konden loten. Wat niet wegneemt dat Jürgen Klopp serieus op zijn hoede is.

De charismatische manager wil niet weten van onderschatting, AS Roma heeft immers niet voor niks het grote FC Barcelona uitgeschakeld na die geweldige comeback. Na die 4-1 nederlaag in Camp Nou, thuis een droge en verrassende 3-0. Straffe kost en Klopp kon het aanvankelijk amper geloven. 

"Het is echt waar dat wanneer ik de trappen op liep in Manchester City en iemand mij vertelde dat Roma met 3-0 had gewonnen, mijn eerste reactie was: onmogelijk tegen een tegenstander als Barcelona. Maar het is dus wel degelijk mogelijk. Wij deden tegen Man City iets gelijkaardigs. Zij spelen een geweldig seizoen, maar in die twee matchen verdienden wij door te stoten naar de halve finale. Roma maakte het mogelijk en wij deden hetzelfde en nu staan we hier allebei bij de laatste vier."

Glenn Bogaert

Champions League \\ Liverpool FC \\ AS Roma
 
 
Reacties.