Uitgeleende STVV-aanvaller: "Ik start de voorbereiding in Sint-Truiden, dat is 90% zeker"

24 april 2018 14:49

Voor Lierse zijn het op financieel vlak moeilijke tijden. Heel wat spelers zijn ook onzeker wat betreft hun toekomstplannen. De uitgeleende Wolke Janssens ziet wellicht zijn verhaal bij Lierse aflopen na dit seizoen.

Vorige week scoorde de jonge Limburger nog zijn eerste doelpunt voor Lierse tegen Zulte Waregem. "Ik heb er lang op moeten wachten, maar het was een mooi moment om te scoren", aldus Janssens. "Zelf draai ik een moeilijk seizoen. Ik had gehoopt om iets meer te spelen. Het zijn moeilijke tijden, zowel op sportief als financieel vlak."

Bij Lierse is het gespreksonderwerp natuurllijk de financiële problemen van de club. "Het zijn al enkele woelige weken geweest", bekent de vleugelaanvaller. "Maar we zijn profs en trainen gewoon door. Op het veld denk je daar niet aan. Dan speel je gewoon voor de eer en ga je vol door."

STVV

In de zomer keert Janssens terug richting Limburg. Wat er dan volgt, weet hij nog niet. "Ik ben uitgeleend, dus ik keer normaal terug naar Sint-Truiden. Ik zal daar de voorbereiding starten, dat is 90 procent zeker. Maar ik ben nog niet bezig met STVV. MIjn focus zal daar pas volgend seizoen liggen", klinkt het. 

Bart Ver Elst

Lierse SK
 
 
Reacties.