"Lang en moeilijk seizoen", maar Kortrijk slijpt de messen en geeft strijd om groepswinst nog niet op

25 april 2018 21:39

De ontgoocheling was groot in het kamp van KV Kortrijk na de 3-0 pandoering bij buur Zulte Waregem. Er werden oorzaken gezocht voor het falen, maar er werd ook al vooruitgekeken. "Want zij moeten nog bij ons komen spelen en thuis kunnen we altijd wat meer."

"Ik had graag 4 op 6 gehaald in de twee wedstrijden tegen Zulte Waregem, maar dat kan nu niet meer. We kunnen thuis wel nog van hen winnen en voor 3 op 6 gaan. Er is nog veel mogelijk, want er zijn nog vijf wedstrijden te spelen", aldus Glen De Boeck.

"Ik miste frisheid en scherpte na het zware parcours van de voorbije vier maanden geleden. Bij Essevee hebben ze met Bongonda, Harbaoui en Olayinka nog een paar frissere mannen. Dat hebben wij niet", klonk het. "We waren niet het Kortrijk dat veel lof heeft gekregen voor zijn goeie voetbal."

We waren niet het Kortrijk dat lof kreeg voor zijn goed voetbal

"Het is een lang en moeilijk seizoen geweest, dat zag je ook bij AA Gent en Charleroi afgelopen week. We willen er de komende vijf matchen nog het beste van maken", blikte De Boeck alvast vooruit naar de komende thuismatchen.

En daar houden ze zich bij De Kerels aan vast: "De kloof is vier punten met Zulte Waregem, maar ze moeten nog tot bij ons komen en wij hebben nog drie thuismatchen. Alles is dus nog mogelijk", klonk het bij Hannes Van Der Bruggen. Ze geven de strijd dus zeker nog niet op bij de Kerels.

Zulte Waregem \\ KV Kortrijk
 
 
 
Reacties.