Al drie transfers in de pocket en Anderlecht komt ook nog eens met statement dat fans maar wat graag zullen horen

26 april 2018 07:16

Met Elias Cobbaut sloeg Anderlecht al zijn derde vis aan de haak voor volgend seizoen en dat terwijl het huidige seizoen nog niet eens afgelopen is. Marc Coucke en Luc Devroe laten er geen gras over groeien en er mag de komende weken nog maar activiteit verwacht worden, zo blijkt.

Anderlecht pakte in de marge van de transfer van de flankverdediger van KV Mechelen, die uiteindelijk 3 miljoen euro moet kosten (inclusief 500.000 euro aan bonussen), uit met een duidelijk statement die de fans maar wat graag zullen lezen en horen. 

"Het RSCA-bestuur wil voor midden juni klaar zijn met 80% van het huiswerk voor volgend seizoen, met de juiste mix van talent en ervaring, van Belgische en internationale spelers en van blijvers en nieuwkomers", klinkt het hoopgevend.

Nieuwe aanwinst Cobbaut neemt op zijn beurt dan weer afscheid van zijn geliefde KV Mechelen: "Via deze weg zou ik Mechelen willen bedanken voor de afgelopen 14 jaar.  Ook zou ik het bestuur, mijn familie, vrienden, vriendin, trainers, maar zeker ook de supporters willen bedanken. Een nieuw hoofdstuk bij Anderlecht, ik kijk er alvast erg naar uit." 

Anderlecht
 
 
 
Reacties.