Frank Raes heeft wel érg opmerkelijk voorstel over de play-offs


Foto: © photonews 26 april 2018 22:23

Frank Raes is als commentator en presentator bijzonder bekend in België. Zelf heeft de 64-jarige man van de VRT echter ook enkele meningen over het voetbal. Daarbij ook eentje over de play-offs van het opmerkelijke type.

“Veel believers van de play-offs zijn er niet meer, maar ik ben een absolute voorstander”, is Frank Raes duidelijk in De Bende van Annemie. “Het werkt, want de play-offs zijn en blijven ontzetten spannend en zonder de halvering was Club Brugge al lang kampioen.”

Bij ons is het niet saai

“Dan heb je een competitie zoals in Engeland of Duitsland, waar het al lang niet meer spannend is. PSG is al lang kampioen, Bayern is alweer kampioen … Saai. Bij ons is het niet saai. Het niveau is misschien wel iets lager, maar het is spannend.”

“Ik zou misschien zelfs voorstander zijn om bij de play-offs vanaf nul punten te beginnen. Met zes beginnen met nul punten en ga er maar tegenaan”, ging Raes zelfs nog een serieus stapje verder. “De play-offs die nu bezig zijn, zijn al ontzettend spannend en de matchen zijn vermakelijk, we zien leuke en spannende wedstrijden.”

Anderlecht \\ Club Brugge \\ KRC Genk \\ KAA Gent \\ Standard \\ Zulte Waregem
 
 
 
Reacties.