Het lijkt nu écht over en out voor Berrier: "Er is té veel gebeurd dit seizoen, waardoor wij niet verder kunnen met hem"

26 april 2018 13:01

Bij KV Oostende hebben ze een woelig seizoen achter de rug. De ambitie om opnieuw play-off 1 te halen mocht al snel naar de prullenmand, Marc Coucke en Luc Devroe vertrokken én er was de verzuurde relatie met spelmaker en sterkhouder Franck Berrier.

De 34-jarige Franse nummer 10 is al een tijd persona non grata in de Versluys Arena en kwam in totaal nog maar 13 keer in actie in de Jupiler Pro League. Tegen Antwerp en Eupen mocht Berrier onlangs nog invallen, maar desondanks lijkt het toch einde verhaal. 

"Als Franck zijn dagje heeft, is hij een zeer begenadigde speler die elke club in eerste klasse nog van dienst kan zijn. Maar bij KVO is het ‘op’. Er is té veel gebeurd dit seizoen, waardoor wij niet verder kunnen met hem. En ja, we hebben als bestuur inderdaad gezegd tegen Adnan dat we willen dat hij in play-off 2 dan ook andere gasten kansen geeft", aldus een duidelijke voorzitter Peter Callant.  

Glenn Bogaert

KV Oostende
 
 
Reacties.