Opvallend: uitgeleende aanvaller die in 2016 nog indruk maakte in de Youth League krijgt geen nieuw contract bij Club Brugge


Foto: © Photonews 26 april 2018 22:46

Club Brugge verhuurde in de zomer verschillende van zijn youngsters aan de Nederlandse tweedeklasser FC Eindhoven. Een van hen keert in de zomer niet meer terug.

Enkele weken geleden besloot Club het contract van de 19-jarige Dennis van Vaerenbergh niet te verlengen. Een opvallende beslissing want de aanvaller liet in het najaar van 2016 van zich horen met vier goals in de sterke Youth League-campagne van blauw-zwart.

Afgelopen zomer leende Club Van Vaerenbergh uit aan FC Eindhoven. Door de snoeiharde concurrentie met Mart Lieder - goed voor 30 goals in 31 duels - kwam de Dilbekenaar slechts achttien keer (waarvan 1 basisplek) in actie in de Jupiler League.

Zoektocht naar Belgische club

De Belgische jeugdinternational laat zijn belangen voortaan behartigen door het managementbureau van Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van Kevin De Bruyne. Zijn entourage hoopt de centrumspits bij een Belgische club onder te brengen om zijn ontwikkeling van dichterbij te kunnen opvolgen.

Club Brugge \\ Eindhoven
 
 
 
Reacties.