Transfer nummer vier in de maak bij Anderlecht? (Nog?) niet: "Ik heb gelezen dat we al een akkoord zouden hebben, maar daar is niets van aan"


Foto: © photonews 26 april 2018 12:48

Met Makarenko, Abazaj en Cobbaut heeft Anderlecht al drie nieuwe spelers voor volgend seizoen en de kans is groot dat er snel nog nieuws komt van het transferfront. Een van de namen die nog steeds circuleert is die van Antonio Milic van KV Oostende.

De 24-jarige centrale verdediger wordt al een hele tijd gelinkt aan de 34-voudige landskampioen, wat niet zo vreemd is gezien het feit dat Marc Coucke en Luc Devroe nu de plak zwaaien in Brussel. Die kennen de kopbalsterke Kroaat, die ook geregeld zijn goaltje meepikt, natuurlijk als geen ander. 

Van een deal is echter nog geen sprake, dat laat KVO-voorzitter Peter Callant optekenen op de website van de kustploeg: "Ik heb gelezen dat we met Anderlecht al een akkoord zouden hebben over Milic, maar daar is niets van aan. Als een andere club een beter bod doet, is onze rekening snel gemaakt. Maar bon, ik denk wel dat Milic klaar is om een stap hogerop te zetten en als wij als club een mooi transferbedrag krijgen, wordt iedereen er beter van."

Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.