Aanwinst nummer vier voor Anderlecht is op komst: 'paars-wit is persoonlijk rond met winterdoelwit'

27 april 2018 21:40

De nieuwe directie van Anderlecht liet al weten vroeg hun huiswerk af te willen hebben voor volgend seizoen. Dat blijkt nu ook want transfer nummer vier lijkt in de maak. De Brusselaars zouden bij de ex-club van voorzitter Marc Coucke willen aankloppen voor Antonio Milic.

Afgelopen winter was er al sterke interesse voor de verdediger, maar toen haalde Coucke eigenhandig de stekker uit het dossier wegens de kritiek voor eventuele belangenvermenging die de transfer teweeg zou kunnen brengen.

Anderlecht heeft de 24-jarige Kroaat echter nog niet opgegeven en zou zich willen verzekeren van zijn diensten voor volgend seizoen. 

Persoonlijk rond

Volgens L’Avenir zou de recordkampioen zelfs al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met Milic. De verdediger staat niet weigerachtig tegenover een vertrek bij KVO en dus lijkt Anderlecht een ideale stap in zijn carrière. 

Met Oostende is er nog geen sprake van een akkoord, dat liet KVO-voorzitter Peter Callant op vrijdag al optekenen op de website van de kustploeg (dat kon u hier lezen op Voetbalkrant.com).

Clint Vens

Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.