Nieuwe boost voor Anderlecht met herstelde jongens? Het is van moeten

29 april 2018 11:00

Anderlecht krijgt straks Charleroi over de vloer. De Carolo's hebben vertrouwen getankt na hun zege tegen Gent en zullen weer een moeilijk te ontwrichten tegenstander worden. Hein Vanhaezebrouck heeft echter wel wat nieuwe opties.

Hein rekent op de langverwachte terugkeer van Andy Najar. De Hondurees kan een extra dimensie aan het spel van Anderlecht toevoegen met zijn snelheid en techniek. De vraag is of hij voldoende fit is om aan een match te beginnen...

Daarnaast is het afwachten of Henry Onyekuru al op de bank zal zitten. Voor de Nigeriaan komt een basisplaats te vroeg, maar een 20-tal minuten moet hij al aankunnen. Teodorczyk loopt er niet bij en dus moet Vanhaezebrouck ook op zoek naar een oplossing in de spits.

Valse negen?

Kiest hij voor Ganvoula, die nog niet echt kon overtuigen? Of gaat hij voor Markovic diep in de aanval, als valse negen? De twee opties liggen nog steeds op tafel. In het tweede geval zou er een goede wisselwerking tussen Morioka en de Serviër moeten gebeuren. "Ik vraag me af of we iemand hebben die dat kan", zei Hein vrijdag nog. 

Johan Walckiers

Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.