Fellainiiii! Rode Duivel heeft geen greintje medelijden met afscheidnemende Wenger en beslist topper

29 april 2018 19:43

Het moet niet altijd Romelu Lukaku zijn die zich tot Belgische matchwinnaar ontpopt bij Manchester United, vanavond was het zowaar nog eens de beurt aan Marouane Fellaini. En hoe! De Rode Duivel sloeg pas toe in de blessuretijd, goed voor een 2-1 zege in de kraker tegen Arsenal.

'Big Fella' verpestte zo het afscheidsfeestje van Arsène Wenger, die aan zijn allerlaatste passage op Old Trafford toe was. Meteen ook zijn laatste onderonsje met José Mourinho. De thuisploeg kwam al na een kwartier op voorsprong via Paul Pogba, maar vroeg in de tweede helft hing uitgerekend Henrikh Mkhitaryan (ex-Man United) de bordjes in evenwicht. 

Geheim wapen slaat toe

De 1-1 viel trouwens net na de vervanging van Romelu Lukaku, die met een (enkel)blessure naar de kant hinkte. Al zag het er niet al te ernstig uit. Met nog goed 25 minuten op de klok mocht geheim wapen Fellaini dan Ander Herrera komen aflossen en dat bleek dus een gouden zet van Mourinho. In de toegevoegde tijd sloeg 'Big Fella' toe met een achterwaartse kopbal op een voorzet van Ashley Young. 2-1! 

Door de late overwinning in de topper tegen The Gunners is Manchester United nu zo goed als zeker van de tweede plaats in de Premier League. Lukaku en Fellaini hebben 77 punten, dat zijn er vijf meer dan nummer drie Liverpool en dat heeft een match meer op de teller. 

Glenn Bogaert

Premier League \\ Manchester United \\ Arsenal
 
 
Reacties.