Anderlecht-speler kon opnieuw niet overtuigen: "Hij heeft niet het niveau van de top 6"

30 april 2018 09:43

Door de schorsing van Lukasz Teodorczyk vatte Silvère Ganvoula opnieuw plaats in de spits bij Anderlecht. De boomlange spits wist echter opnieuw niet te overtuigen.

Anderlecht stalde Ganvoula vorige zomer bij KV Mechelen. Bij gebrek aan speelminuten bij de degradant keerde hij terug naar het Astridpark. "Die jongen is ongelooflijk content dat hij mag meespelen bij Anderlecht. Want laten we wel wezen, Ganvoula heeft niet het niveau van Anderlecht", aldus oud-Rode Duivel Jan Ceulemans in Het Nieuwsblad.

"Van eerste klasse wel, maar voor de top zes is het te weinig. Hij mocht niet meespelen bij KV Mechelen, moest terug naar Anderlecht en speelt daar dan wel? Dat zegt alles over de situatie waarin Anderlecht zit."

Anderlecht haalde Ganvoula in de wintermercato van 2017 weg bij Westerlo. "Ik begrijp wel waarom Anderlecht hem vorig jaar kocht. Niet als toekomstige spits van Anderlecht, wel als financieel buitenkansje. Hij is 21 en kost niet veel. Als hij niet slaagt, dan kan hij op uitleenbasis misschien nog wat goals maken. Op termijn verdien je je geld dan terug", aldus Ceulemans nog.

Diederik Geypen

Anderlecht \\ Charleroi
 
 
Reacties.