? Geen nieuwe 'Romantada': Nainggolan gaat zwaar in de fout, maar zet misser goed met twee snoeiharde treffers

02 mei 2018 22:37

De twee ploegen die op zaterdag 26 mei de Champions League-finale spelen zijn bekend. In het Stadio Olimpico duelleerden AS Roma en Liverpool om het tweede ticket.

Na de 5-2-nederlaag uit de heenmatch had Roma net als tegen Barça een 'Romantada' nodig om nog een finaleplaats af te dwingen. Maar al na 9 minuten ging Radja Nainggolan in de fout. (Lees er hier meer over)

Mané profiteerde en zorgde voor de snelle 0-1. Via een owngoal van Milner hingen de bordjes op het kwartier weer in evenwicht.

Toch gingen The Reds met een voorsprong rusten. Nog voor het halfuur zette Wijnaldum de 1-2 op het bord.

Met verse moed kwamen de Romeinen uit de kleedkamer. Dzeko maakte snel 2-2 gelijk, en de thuisploeg dwong nog enkele wenkende kansen af. Pas diep in de tweede helft maakte Il Ninja met een geweldig afstandsschot zijn foutje goed. Vanop de stip legde hij de 4-2-eindstand vast.