"Ik ga niet slecht spreken over Standard, maar het is een ploeg geworden die heel slim omgaat met tijd winnen"

02 mei 2018 18:49

Met 13 op 18 is Standard de beste ploeg van play-off 1, dat ziet ook Benito Raman. De ex-speler van de Rouches merkt bovendien op dat de Rouches het bijzonder slim en sluw aanpakken.

De 23-jarige spits van het Duitse Fortuna Düsseldorf woonde afgelopen zondag de match tussen Gent en Standard bij, dat doet hij wel vaker als hij in ons land vertoeft: "Voor de match sprak ik met een paar supporters van AA Gent en die hadden al schrik dat hun ploeg ging verliezen. Ik zag het nochtans wel goedkomen." 

Perfect gedaan

De Luikenaars klaarden met 1-3 echter toch de klus: "Kijk, Ik ga niet echt slecht spreken over Standard, maar het is een ploeg geworden, hoe moet ik dat zeggen... Als ze op voorsprong komen, gaan ze heel slim om met tijd winnen en het uitspelen van kleine pijntjes hier en daar. Ze kunnen de match heel goed uitspelen en dat hebben ze tegen Gent ook perfect gedaan", meent Raman bij VISTA! 

"Ik denk dat het de spelers van Gent wel stoorde dat Standard altijd de tijd nam, zoals het dat ook deed in de bekerfinale tegen Genk. Maar goed, ze doen het wel. Ze winnen bijna altijd en dat is niet alleen de verdienste van de ploeg, maar van iedereen daar in Luik."


 

Glenn Bogaert

Standard \\ Fortuna Düsseldorf
 
 
Reacties.