Titel is voor Anderlecht, maar de Super League gaat gewoon door met deze matchen ...

04 mei 2018 11:26

De vrouwen van Anderlecht zijn kampioen, leve Anderlecht. Rest de vraag: wat met de drie komende speeldagen in de play-offs? Wel: die gaan gewoon door.

Bezigheidstherapie tot het einde van het seizoen? "We willen die drie matchen nog op een zo goed mogelijke manier afwerken", klonk het bij Tine De Caigny na afloop van de titelwedstrijd. Toch mag verwacht worden dat diverse teams wat gaan roteren en wat bankzitters of jeugdspeelsters kansen gaan geven.

Bezigheidstherapie?

Dat deden diverse teams overigens al op de vorige speeldag ook. Voor Standard en Genk staat een prelude op de bekerfinale op het programma, daarin zal niemand vermoedelijk het achterste van de tong laten zien. Voor het vertrouwen belangrijk, maar vooral ook geen blessures oplopen. Genk ontvangt Standard om 20 uur.

In Tubeke is de champagne en de confetti ondertussen opgekuist en kan er gespeeld worden om 20 uur tegen de KAA Gent Ladies. Die zitten met de KRC Genk Ladies wel nog in een strijd om de tweede plaats verwikkeld en willen dus graag winnen bij paars-wit.

Aernout Van Lindt

Standard de Liège \\ Anderlecht \\ KAA Gent Ladies \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.