Leider Lokeren wil achtervolgers op veilige afstand houden, Antwerp kan de strijd in PO2B opnieuw spannend maken

05 mei 2018 11:00

Als Antwerp nog een kans wil maken op de PO2-finale is winnen in Lokeren een must. Eenvoudig zal dat echter niet zijn, want de Waaslanders zijn niet van zin om hun leiderplaats nog af te geven.

Daarbij heeft Lokeren al een heel seizoen de bovenhand van de promovendus. Op de Bosuil gingen ze twee keer winnen met 1-2, op Daknam werd er ondanks het overwicht 1-1 gelijk gespeeld. Zaterdagavond zullen we weten hoe de vierde ontmoeting verloopt.

Selectienieuws

De Lokerse ziekenboeg zit aardig vol. Naast Verhulst, Overmeire, Mpati en Maric vielen ook Michel en Benchaib deze week uit. Het wordt dus afwachten hoe Maes zijn middenveld zal opstellen.

Bölöni zal het eveneens zonder enkele belangrijke pionnen moeten stellen. Buta, Yatabaré, Pitroipa en Oulare blijven onbeschikbaar en voor Arslanagic, die uitviel in de derby, komt dit duel wellicht ook te vroeg.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Yannick Lambrecht

Antwerp \\ Sporting Lokeren
 
 
Reacties.