Geen windstilte aan 't zeetje: Oostende haalt ook náást het veld serieuze versterking binnen

07 mei 2018 14:48

Hugo Broos bekommert zich om de sportieve uitbouw - zeg maar facelift - van KV Oostende en algemeen directeur Patrick Orlans houdt zich intussen koortsachtig bezig met het binnenhalen van extrasportieve versterking. Zo duiken er ineens maar liefst drie nieuwe namen op in de Versluys Arena.

Geert Smets, Dirk Van Gelderen en Wim Dezutter zijn de nieuwe gezichten die KV Oostende ook naast het veld een boost moeten geven. Smets en Van Gelderen zullen het commerciële team van KVO vervoegen. Wim Dezutter, CFO bij Callant Verzekeringen en Financieel Advies, volgt Anja Imschoot op als Financieel Directeur bij KVO.

Bij KV Oostende zijn ze vastberaden om het budget van 17 à 18 miljoen euro te behouden en daarvoor wil men aan zee de nodige inspanningen leveren. Vanuit die optiek zal de dagelijkse commerciële leiding van de club in handen komen van vijf managers.

Algemeen directeur Patrick Orlans werd al geflankeerd door trouwe kornuiten Tine De Groote (commercieel directeur marketing), Wim De Meyer (directeur communicatie)  en Geert Vergauwe (sales manager). Daar komt nu dus nog nieuwe aanwinst Geert Smets (commercieel directeur sales) bij. 

Glenn Bogaert

KV Oostende
 
 
Reacties.