Essevee wil aankoopoptie op Theo Bongonda lichten, wat denkt de kwieke winger zelf van zijn toekomst?

08 mei 2018 16:19

Met vier doelpunten in play-off 2 is Theo Bongonda helemaal opnieuw aan de oppervlakte gekomen. Na moeilijke maanden in Turkije voelt hij zich opperbest aan de Gaverbeek. Daar willen ze hem zelfs al maar wat graag houden, maar hoe denkt Theo er zelf over?

"Iedereen komt als je Theo roept", was jaren geleden al een item bij de fans van Zulte Waregem en ook de recente weken kunnen ze vaak roepen op hun Theo. Ondertussen maakten de sterke mannen bij Essevee al duidelijk dat ze Bongonda graag willen houden en bereid zijn de 1,5 miljoen euro aankoopoptie op hem te lichten.

Dan moeten ze er natuurlijk wel uitraken met Bongonda zelf. Staat die te springen voor een verlengd avontuur bij Essevee? "Ik voel me hier goed en wilde speelminuten maken", aldus de goalgetter van dienst - al vier doelpunten in play-off 2.

Of ik hier blijf? Toekomst zal het uitwijzen

"Of ik hier ga blijven? Ik weet het niet, de toekomst zal het moeten uitwijzen. Waarom ik het embleem kus? Essevee heeft me veel kansen gegeven, het is mijn eerste profclub. Dat zal ik sowieso niet vergeten. En als ik hen kan helpen met mooie doelpunten, waarom ook niet."

Zijn doelpunt in de derby tegen Kortrijk mocht er zeker zijn: "Mijn tweede knapste ooit. Wat dan mijn mooiste was? Mijn eerste in en tegen Lokeren in mijn eerste periode bij Zulte Waregem", verwees hij naar een doelpunt met een magnifieke actie. Bekijk die beelden hier gerust nog eens:

Bart Vandenbussche

Sporting Lokeren \\ Zulte Waregem \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.