Genk en Standard maken zich op voor bekerfinale bij vrouwen, diverse acties gepland

08 mei 2018 15:50

Op 26 mei spelen de KRC Genk Ladies en de vrouwen van Standard de bekerfinale tegen elkaar. En daar zijn enkele interessante manieren voor te vinden om te gaan.

De KBVB kwam alvast met een jeugdactie, waarbij jeugdspelers voor 1 euro dit duel in Eupen tussen Genk en Standard kunnen bijwonen. Tickets voor volwassenen kosten 5 euro in voorverkoop en 8 euro aan de kassa Am Kehrweg.

De KRC Genk Ladies bieden ondertussen diverse formules aan om een volledige beleving te krijgen bij dit duel. Na de match is er sowieso - ongeacht het resultaat - een groot clubfeest op de locatie Zwartberg in de Galopinstraat in Genk.

Basisformule:
Deze formule omvat de busreis, het wedstrijdticket en 2 consumpties tijdens de rit naar Eupen, alles samen voor 20 euro. Kinderen jonger dan 16 jaar krijgen dit pakket voor 12 euro. Deze bus vertrekt om 12.30 uur stipt in Zwartberg, Gouverneur Alex Galopinstraat 13 Genk.

Netwerkformule met bus:
Deze formule omvat de busreis, de lunch, het wedstrijdticket voor de hoofdtribune en 2 consumpties tijdens de rit naar Eupen, alles samen voor 60 euro. Hier is ook de mogelijkheid om te netwerken. Deze bus vertrekt om 10.45 uur stipt in Zwartberg, Gouverneur Alex Galopinstraat 13 Genk.

Netwerkformule met eigen vervoer:
Deze formule omvat de lunch, het wedstrijdticket voor de hoofdtribune, alles samen voor 45 euro. Hier is ook de mogelijkheid om te netwerken. We verwachten jullie aan het stadion om 12.15 uur.

Inschrijven voor uw gewenste formule uiterlijk op maandag 14 mei.

Aernout Van Lindt

Standard de Liège \\ KRC Genk Ladies
 
 
Reacties.