Er rest Hannes Van der Bruggen en Kortrijk nog één doel in resterende twee matchen

08 mei 2018 23:28

Het werd een leuke eindeseizoensmatch tussen OHL en Kortrijk, met kansen aan beide kanten en Kortrijk als winnaar (0-2). Middenvelder Hannes Van der Bruggen vond het een verdiende zege van de Kerels, maar hij wil wat graag Teddy Chevalier opnieuw aan zijn Gouden Stier helpen.

"Ik vond het een verdiende zege", vertelde Van der Bruggen na afloop. "Op het einde hebben we het wel enkele keren niet goed uitgespeeld. OHL kreeg ook wel enkele prima kansen. Wij kwamen enkele keren goed weg, met dank aan 'Seba' (Bruzzese, red.), die heel goed stond te keepen."

OHL-Kortrijk was eigenlijk een match met weinig inzet. "Maar het was denk ik een toffe match om te volgen. De omstandigheden zijn ideaal, want hier ligt een prachtig stadion en veld. Dit is echt een meerwaarde voor het Belgisch voetbal. Het spel ging bovendien goed op en af, met bij momenten enkele driehoekjes en mooi voetbal."

Gouden Stier

Enige smet is het feit dat aanvaller Teddy Chevalier zijn 'Gouden Stier' kwijt is aan Hamdi Harbaoui. Harbaoui telt er 22, Chevalier 21. "Jammer. Ik weet niet wat er in Zulte Waregem - Waasland-Beveren (8-0, hattrick Harbaoui, red.) gebeurd is, waar ik ook niks mee wil insinueren", is de middenvelder duidelijk. "Teddy staat één doelpunt achter, dus we moeten er alles aan doen om Teddy nog aan die Gouden Stier te helpen."

Bart Ver Elst

OH Leuven \\ KV Kortrijk
 
 
Reacties.