Lyra reageert op toenadering van Lierse: "Zeer positief"

08 mei 2018 08:38

'Lierse voor Altijd' geeft de strijd om het behoud van de clubkleuren niet op. De vereniging van Pallieters wil de hand reiken aan buur Lyra TSV om samen één grote club op te starten. Bij Lyra reageren ze allesbehalve weigerachtig op dat voorstel.

Op hun website bevestigt Lyra het contact en geven ze ook meer duiding. "Onze club werd naar aanleiding van de zware financiële problemen bij buur K Lierse SK gecontacteerd door Lierse Voor Altijd (LVA), de overkoepelende supportersvereniging van Lierse. Bedoeling was om te verkennen of er geen win-winsituaties te vinden waren, waar beide partijen beter van zouden worden", schrijven ze.

"Hierbij werd duidelijk dat de gesprekken zeer positief verliepen en dat LVA zich sterk kan terugvinden in de waarden en werkingsprincipes van Lyra. Lierse voor Altijd reikt dan ook de hand uit naar onze club."

"Het bestuur en de algemene vergadering van K Lyra TSV zal deze week het voorliggende voorstel tot samenwerking dan ook in eer en geweten evalueren. We houden jullie verder op de hoogte."

Johan Walckiers

Lierse SK \\ K.LYRA TSV.
 
 
Reacties.