Lukaku trekt ook van leer tegen Wilmots: "Hij stelde me tegen zijn zin op"

09 mei 2018 19:01

Sinds zijn ontslag bij de Rode Duivels zijn er al verschillende van zijn spelers die een boekje over Marc Wilmots hebben opengedaan. In de aflevering van donderdag van Play Sports is het de beurt aan Romelu Lukaku. "Hij wou me eigenlijk niet laten spelen", aldus de topschutter aller tijden.

In oktober 2015, tijdens de kwalificatie voor het EK in Frankrijk, liep het verkeerd tussen Lukaku en Wilmots. Erg diep wil hij er wel niet op ingaan. "Om één van de domste redenen ooit. Als hij de ballen heeft, moet hij het zelf zeggen."

Lukaku verloor zijn zin om te spelen voor de Rode Duivels. "Dan denk je: fuck off en laat me thuis. Neem me niet mee. Ik speel graag voor de nationale ploeg. Ik heb nooit gezegd dat ik niet voor de nationale ploeg wil spelen. Maar toen genoot ik er gewoon niet meer van."

Volgens Lukaku wou Wilmots hem niet opstellen, maar kon hij niet anders. "Ik wist dat ik speelde omdat ik waarschijnlijk moést spelen, omdat mijn prestaties goed waren. Maar ik wist ook dat hij me niet wilde laten spelen."

Johan Walckiers

Premier League \\ Manchester United \\ West Ham Utd
 
 
Reacties.