Herpakt Lokeren zich na eerste verlies of heeft Oostende de smaak te pakken na eerste zege?

09 mei 2018 11:00

Lokeren staat al de hele play-off 2 aan de leiding, maar zal na het late verlies tegen Antwerp toch nog uiterst geconcentreerd moeten blijven voor de finale. Woensdagavond moeten de Waaslanders tegen Oostende bewijzen dat het maar een uitzondering was.

De heenwedstrijd was fel omstreden door toedoen van Nathan Verboomen. Hij gaf Lokeren twee onterechte penalty’s en een buitenspeldoelpunt. Die tweede strafschop werd echter gemist en zo kon Oostende met tien toch nog voor een eerlijke 2-2 zorgen. Laat ons vooral hopen dat Erik Lambrechts (die de geblesseerde Alexandre Boucaut vervangt) vanavond een betere match fluit.

Selectienieuws

Oostende zit met enkele afwezigen. Jonckheere, Rajsel, Lombaerts en Tomasevic zijn geblesseerd, Bushiri is geschorst. Nkaka keert dan weer terug uit schorsing en Bossaerts is er voor het eerst sinds lang ook nog eens bij.

Maes kan terug een beroep doen op Michel, verder ziet de Lokerse kern er hetzelfde uit als vorige week. De afwezigen blijven Verhulst, Overmeire, Mpati, Maric en Benchaib.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Yannick Lambrecht

Sporting Lokeren \\ KV Oostende
 
 
Reacties.