'Duitse topclub wil Napoli & co te snel af zijn voor doelman van Rode Duivels'

10 mei 2018 15:16

Simon Mignolet zit meer op de bank dan hem lief is dit seizoen, want coach Jürgen Klopp heeft de voorkeur gegeven aan Loris Karius. En dus moet er een oplossing gezocht worden voor onze nationale nummer 2.

Simon Mignolet ligt nog tot juni 2021 onder contract bij Liverpool en stelde zich tot op heden steeds bijzonder sportief en professioneel op. 

Toch beseft de 30-jarige doelman dat hij de komende jaren zeker nog speelminuten moet verwerven om bij de Rode Duivels hoog aangeschreven te blijven en de concurrentie met Thibaut Courtois als nationale nummer 1 aan te wakkeren.

Dortmund

En dus lijkt een transfer deze zomer de enige oplossing. Newcastle United, Celtic, Borussia Dortmund en Napoli zijn bij de geïnteresseerde clubs, de zaakwaarnemer van Mignolet liet aan onze redactie eerder al verstaan dat het normaal is dat er veel teams aan Mignolet denken. Bovendien is er deze zomer een WK.

Borussia Dortmund wil dat wereldkampioenschap alvast niet afwachten als we Tuttomercatoweb mogen geloven. Roman Bürki voldoet er niet als eerste doelman en dus namen ze al contact op met Liverpool en Mignolet. 

Premier League \\ Liverpool FC
 
 
 
Reacties.