Eindelijk, daar is de eerste veldgoal van het seizoen voor Vossen! En wat een belangrijke: "Ik zat mijn kas op te vreten"

11 mei 2018 08:32

Abdoulay Diaby, Wesley Moraes en Bonaventure Dennis waren de laatste weken de spitsen van Club Brugge. Jelle Vossen verdween wat naar de achtergrond. Maar met een goal en een assist deed hij zondag de match in Charleroi kantelen.

Vossen scoorde zijn eerste veldgoal tegen Charleroi dit seizoen. De vorige vijf waren strafschoppen. "Dat is inderdaad lang geleden, dat ga ik niet ontkennen. Ik beleef een moeilijk seizoen, maar daar ga ik geen excuses voor inroepen. Ik ben hard blijven werken, dit is mijn kleine beloning”, zei hij bij Proximus 11.

Dat hij zijn ploeg mee over de streep trok en op weg zette naar de titel, deed nog meer deugd. "Als je op achterstand komt en je zit op de bank, dan zit je echt je kas op te vreten. Elke speler wil dan op het veld staan en zijn aandeel hebben. Dan kunnen scoren, daar droomt iedereen van."

"We wisten dat dit een levensbelangrijke match zou worden. We hebben nu een kleine bonus, hopelijk volstaat dat. Misschien hadden we het al vroeger moeten afmaken. Nu moeten we gewoon zo snel mogelijk de klus klaren, liever op Standard dan thuis tegen Genk, want eerlijk: we hadden al lang kampioen moeten zijn."

Johan Walckiers

Charleroi \\ Club Brugge
 
 
Reacties.