Schouterden met lof voor Antwerp-fans, maar zoekt hij andere oorden op? "Dat het niet klikt met de coach is geen geheim"

11 mei 2018 11:51

Neen, slecht was Schouterden niet, op Antwerp. Toch moest hij al bij de rust in de kleedkamer blijven. De kroniek van een aangekondigd vertrek?

Het was alleszins zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Schouterden is immers twee speeldagen geschorst. "Congé? Neen, nog even trainen, hé. Maar het was inderdaad mijn laatste match van het seizoen. Ik heb hiernaar toegewerkt."

Dus was het extra jammer dat zijn laatste wedstrijd slechts 45 minuten duurde. "Neen, geblesseerd was ik niet", verzekerde hij. "Ik vond ook niet dat ik slecht in de match zat, integendeel. Het is een keuze van de trainer."

Verschil tussen Antwerp en Eupen is wel heel groot -Nils Schouterden

Die coach, Claude Makelele, heeft geen al te grote boon voor de Belgische flankspeler. "Op dit moment ligt hij me niet, dat is geen geheim. Dat kan gebeuren in het voetbal, misschien moet er een oplossing komen. Wat ik ga doen? Die vraag stel ik mezelf ook. Ik kan nu alles op een rijtje zetten. Ik wil een duidelijk gesprek met de club, concrete opties heb ik nog niet."

Het publiek liet zich op de Bosuil van zijn sterkste kant zien. "Ik zat op de bank, dus kon ik er wel van genieten. Het toont hoe ze er hier mee bezig zijn. Op dat vlak is het verschil tussen Antwerp en Eupen heel groot. Al is Antwerp over heel België gezien een unicum qua sfeer."

Sander De Graeve

Antwerp \\ Eupen
 
 
Reacties.