Wie blijft in de running: Antwerp en STVV staan voor cruciaal duel in PO2

12 mei 2018 11:00

Met nog twee speeldagen te gaan is de beslissing in groep B van play-off 2 nog niet gevallen. Zaterdagavond staan de achtervolgers van Sporting Lokeren tegenover elkaar op de Bosuil.

Antwerp volgt op drie punten van Lokeren. STVV op vier punten. Winst is dus een must om nog kans te maken op de eerste plek.

De Great Old wil tegen de Kanaries revanche nemen voor de 4-1-nederlaag van enkele weken geleden. Bölöni kan niet rekenen op de geschorste Ardaiz. Corryn, Buta, Yatabaré en Oulare liggen in de lappenmand. Pitroipa en Arslanagic konden de trainingen hervatten.

Sint-Truiden klopte woensdag Beerschot Wilrijk met een herboren Legear. De vleugelaanvaller maakte twee knappe goals. De Roeck selecteerde volgende namen voor de trip naar zijn ex-club:

Steppe, Tomiyasu, De Sart, De Petter, Botaka, Charisis, Gueye, Bezus, Boli, Asamoah, Schevenels, Kitsiou, Dussaut, Pirard, De Norre, Legear, Goutas, Acolatse, Bourard en Akpom.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Diederik Geypen

Antwerp \\ STVV
 
 
Reacties.