Club Brugge en Anderlecht jagen op zelfde doelman, die nu opduikt in tribunes bij oude liefde ... Standard

13 mei 2018 17:50

Sclessin zit afgeladen vol voor de topper tussen Standard en Club Brugge. Met daarbij ook alvast één opmerkelijke gast, die de voorbije maanden het hof werd gemaakt door Anderlecht en Club Brugge.

Hendrik Van Crombrugge werd met zijn makelaar alvast gespot op Sclessin. De 25-jarige doelman is een jeugdproduct van de Rouches, waar hij in 2011 vertrok richting STVV.

De voorbije maanden werd de goalie van KAS Eupen het hof gemaakt door ondermeer Anderlecht én Club Brugge. Vorig jaar weigerde Van Crombrugge nog een bod van Ajax, dat toen drie miljoen voor hem wilde betalen, omdat hij geen stappen wilde overslaan.

Een transfer naar de Belgische top lijkt dan ook voor deze zomer het meest waarschijnlijke plan, daarbij kwam zijn oude liefde Standard in de wandelgangen al eens voorbij als favoriete keuze van Van Crombrugge. Zijn aanwezigheid op Sclessin voedt nu alvast die geruchten.

Van Crombrugge wil graag de nummer 1 worden bij een topploeg volgend jaar. Bij Standard heeft Ochoa natuurlijk wel nog een contract van een jaar. 

Redactie

Anderlecht \\ Club Brugge \\ Standard \\ Eupen
 
 
Reacties.