Opvallend: Mourinho laat felbegeerde aanvaller ondanks beloofde basisplaats naast de selectie, Europese topclubs wrijven zich in de handen

13 mei 2018 16:00

De kans wordt met de dag kleiner dat Anthony Martial volgend seizoen nog bij Manchester United speelt. Coach José Mourinho had op zijn persconferentie nochtans beloofd om hem tot groot jolijt van de fans nog eens te laten starten tegen Watford, maar op het wedstrijdblad... Geen Martial.

De Franse spits dacht tot vanmorgen zelf ook dat hij zou starten. Hij kwam aan op Old Trafford, maar rond de middag zagen verschillende Engelse media hem weer wegrijden. En effectief: Anthony Martial staat niet in de basis en zit zelfs niet op de bank.

Bijna niemand twijfelt aan het talent van de aanvaller, maar de concurrentie van sterren als Alexis Sanchez en Marcus Rashford hebben zijn seizoen erg moeilijk gemaakt. Chelsea en Liverpool zouden hem graag inlijven, maar Man Utd wil liever niet verkopen aan concurrenten. Juventus ligt daarom momenteel in poleposition om Martial volgend seizoen in de rangen te hebben.

Premier League \\ Manchester United \\ Watford
 
 
 
Reacties.